Обавештења

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е 

о  одржавању наставе у Школи за основно образовање одраслих „Доситеј Обрадовић“ Лесковац  за време трајања ванредног стања

Обавештавају се полазници ШООО „Доситеј Обрадовић“ Лесковац, а у складу са Одлуком о проглашењу ванредног стања на целој територији Републике Србије, која је ступила на снагу 15.03.2020. године, и препоруком Министарства просвете од 16.03.2020. године, да се настава у централној школи у Лесковцу, као и у истуреним одељењима у Грделици, Власотинцу, Лебану и Бојнику неће одвијати непосредно.

Обавештења о начину и врсти наставе биће постављена накнадно на огласној табли , сајту https://sooodositej.edu.rs/ и фејсбук страници школе https://www.facebook.com/sooodositej

Због горе наведеног моле се полазници ШООО „Доситеј Обрадовић“ Лесковац,  да редовно прате обавештења на сајту и фејсбук страници , како би се образовно-васпитни рад одвијао по плану.

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

о пробном завршном  и завршном испиту за полазнике ШООО „Доситеј Обрадовић“  Лесковац

О начину и датумима полагања пробног завршног и завршног испита, бићете обавештени оног тренутка када стигне званично обавештење Министарства просвете. Како настављамо рад у условима ванредног стања, на сајту https://sooodositej.edu.rs/ и фејсбук страници школе https://www.facebook.com/sooodositej, биће објављен распоред припремне наставе за завршни испит на даљину, као и пратећи материјали за завршни испит. То тада можете користити и материјал  и  платформе са следећих сајтова: https://www.mala-matura.com и http://srednjeskole.edukacija.rs/testovi-za-malu-maturu .

Редовно пратите сајт и фејсбук страницу.

И наравно

Остани код куће и учи на даљину.

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

о одржавању наставе у Школи за основно образовање одраслих „Доситеј Обрадовић“ Лесковац од 30. новембра 2020. године до 18. децембра 2020. године

Обавештавају се полазници ШООО „Доситеј Обрадовић“ Лесковац, а у складу са Уредбом о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести COVID-19 Влaде Републике Србије, и дописом Министарства просвете од 27.11.2020. године, да се настава у централној школи у Лесковцу, као и у истуреним одељењима у Грделици, Власотинцу, Лебану и Бојнику неће одвијати непосредно.Образовно-васпитни рад ће се остваривати путем наставе на даљину по досадашњем распореду.Због горе наведеног моле се полазници ШООО „Доситеј Обрадовић“ Лесковац, да редовно прате обавештења на сајту и фејсбук страници , како би се образовно-васпитни рад одвијао по плану.

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Обавештавају се полазници ШООО „Доситеј Обрадовић“ Лесковац да је пријава за полагање разредног испита у мајском року од 26.05.2021.год. до 28.05.2021.год. Полагање разредних испита биће реализовано од 31.05.2021.год. до 04.06.2021.год. Распоред полагања разредног испита биће истакнут на огласној табли школе.

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Обавештавају се полазници ШООО „Доситеј Обрадовић“ Лесковац да су пријаве за полагање разредног испита у јануарском року од 26.12.2022.год. до 30.12.2022.год.

Припремна настава биће одржана од 04.01.2023.г. до 13.01.2023.г. по распореду припремљеном након пријаве заинтересованих полазника истакнутом на огласној табли. Распоред полагања разредног испита по предметима биће објављен на огласној табли школе након пријаве заинтересованих кандидата.